Höllviken, Vellinge & Skåne

Sälj din bostad i Heby kommun till förmån för Skåne

Heby kommun är ett fint ställe, men om du har bott där ett tag kan det vara kul att pröva dina vingar på en ny ort. Det finns massor av fina ställen runt om i Skåne att bo på. Om du har bestämt dig för att prova på att bo i Skåne ett tag kan du med fördel sälja din nuvarande bostad. För att få ut det mesta möjliga för den kan du anlita en mäklare i Heby inför försäljningen.

Fördelaktigt att anlita en lokal mäklare

Med en mäklare från Heby kan du känna dig trygg med att mäklaren gör allt för att du ska få det rätta priset för din bostad. Det är av största vikt att anlita en lokal mäklare som kan bostadsmarknaden i just Heby kommun. En mäklare som kan området du bor och har god kännedom om den lokala bostadsmarknaden har större chanser att lyckas med försäljningen av din bostad. Det första du ska göra är att boka ett inledande möte. Det kan ske över telefon eller på plats. Under mötet får du ta del av all information som är nödvändig att veta inför en försäljning.

Värdera din bostad inför försäljningen

Nästa steg är att göra en värdering av din bostad. Då får du en prisindikation på vad du kan förvänta dig. Det är dock viktigt att veta att värderingen är ingen garanti för att du kommer att få det priset. Men det är bra att göra en värdering om du har planer på att köpa ett nytt boende i Skåne. Med en värdering kan du lättare få lån om du köper innan du säljer.

Åk till Skåne och kolla runt

När du har valt mäklare och har en värdering är nästa steg styling och fotografering av din bostad. Medan din bostad läggs ut till försäljning kan du börja spana på ett nytt boende. Du kan med fördel åka till Skåne och kolla in olika platser för att se var du helst skulle vilja bo. Höllviken och Vellinge är fina ställen i Skåne. Om det är några visningar på bostäder du är intresserad av kan du passa på att gå på dem när du åker ner.

Höllviken, Vellinge & Skåne