Okategoriserade

Dags att köpa hus i Skåne?

Skåne är ett paradis på sommaren och kan även vara fint andra delar av året. Genom att hålla ett öga på vilka hus som är kommande försäljningar kan du hitta din skånska pärla i Höllviken eller Vellinge.

Behövs ett eget hus?

Behöver du verkligen ett eget hus i Skåne? Strängt taget är väl svaret nej. Men gillar du att vara i Höllviken eller om du återvänt till Vellinge år efter år, kan det vara smidigt att ha ett eget hus. Då kan du alltid återvända dit, hur ofta du vill. Du behöver inte lägga tid på hotellbokningar eller att hitta någon mysig stuga som går att hyra. Bland kommande försäljningar kan du hitta det hus du önskar, som du sen kan anpassa efter din egen smak. Att det är bra att hålla koll på en kommande försäljning beror bland annat på att du har större chans att få huset om du vet att det är på gång. Ibland kan det gå att köpa hus redan innan budgivningen satt igång, men även när det är budgivning som gäller är det bra att ha koll på när den börjar. När du väl hittat ditt hus kan du påbörja arbetet med att inreda och fixa trädgården. Redan nästa sommar kan det vara din alldeles egna sommardröm.

Upptäck Skåne

Med ett eget hus kan du få mer tid i Skåne. Det ger dig bra chanser att ge dig ut på upptäcktsfärd. Runt om i landskapet finns gott om olika sevärdheter. Inte minst är det ett område med massor av olika slott. Vissa är öppna för besökare, andra ägs privat. Låter det för bra för att vara sant att ha ett eget hus i Skåne? Det är det inte. Håll koll på vad som finns under kommande försäljning, så kan en sådan plats bli din!