Okategoriserade

Höllviken IBF

Höllviken IBF är en innebandyförening som bildades år 2008 men som idag är en av de mest omtalade föreningarna i Skåne. Tidigare bedrevs innebandyn som en sektion i Höllvikens BK, men nu växer föreningen för varje dag som går där mer och mer personer vill följa med på resan! Föreningen fokuserar på att sina spelare faktiskt har roligt när de spelar innebandy och att de känner glädje när de tränar, vilket kan vara faktorn som gjort att föreningen blivit så stor som den är idag. Höllvikens innebandyförening vill således fokusera på det sociala först, så att spelarna känner sig stolta att spela för just deras förening och detta kan man faktiskt se på spelarna när de kör. Dessutom så tränas ungdomslagen av äldre, aktiva spelare i föreningen vilket skapat den framgång föreningen har idag. De förstår helt enkelt att ju bättre spelarna mår – desto bättre kommer de prestera i framtida matcher.

Ibland vinner man, ibland förlorar man

När man spelar i ett lag, oavsett egentligen vad för slags sport det handlar om, så går det alltid upp och ner när det gäller framgång. Ibland kan laget helt enkelt ha lite sämre dagar än vanligt. Förluster är något som alla människor möter – men bara för att man förlorat så betyder inte detta att det är ett misslyckande. Istället är det bättre att se förlusten som en möjlighet att utvecklas. Om man möter ett lag som presterar bättre under en match, så kan man då se alla de situationer som laget hade kunnat göra bättre. Om förlusten inte hade skett så hade således inte heller misstaget uppmärksammats och då går det ju inte att bli bättre. Genom en förlust kan man snabbt se de brister som finns och på så sätt förbättra dem – så att dessa misstag inte uppstår i framtida matcher. För att faktiskt bli det bästa laget inom sport så är det alltså bra att först få förlora lite innan, så man kan växa sig ännu starkare till nästa gång!

Svårt att veta vad du ska träna med?

För att må så bra som möjligt är det viktigt att hålla en god form och att äta rätt – men det viktigaste är egentligen träningen. När vi lever i den här världen som vi lever i idag, kan det vara svårt att hitta något som passar just dig när du ska träna. Många människor undviker gärna träning eftersom de associerar det med något tråkigt, men det behöver det inte vara! Är du en människa som hellre spelar i lag så kanske du inte ska träna på gymmet och bara köra styrketräning i din ensamhet – utan ta istället kontakt med en förening och påbörja din nya träning där! Detta skapar inte bara ett speciellt band mellan dig och dina lagkamrater utan du får dessutom den träning som din kropp faktiskt behöver för att må bra. Genom att vara med i en förening så får du träffa massor av nya människor och kan på så sätt också skapa nya och spännande kontakter.