Höllviken, Vellinge & Skåne

Kombinera affärer med nöje i Skåne

Sverige är ett land med ett fantastiskt landskap som varierar beroende på var i landet du befinner dig. Allra längst ner har du Skåne som är känt för sina öppna och blommande landskap och blommande rapsfält. Det finns även långa sandstränder och historiska platser att besöka. Du hittar även Sveriges tredje största stad i Skåne, nämligen Malmö.

I Malmö kan du känna på storstadspulsen och samtidigt ha närhet till natur. Staden har en modern infrastruktur där nya byggnader blandas med äldre. Det finns en hel del konferensrum i Malmö att välja mellan om du behöver anordna ett möte. Du kan enkelt hyra ett rum eller utrymme som passar allt från 2 personer upp till 200 personer.

Tips på utflykter från Malmö

Malmö är som sagt en populär stad för möten och konferenser. Det kan dock vara skönt att komma ut lite i naturen efter en lång arbetsdag. Ett tips är därför att utforska resten av Skåne. Du kan till exempel besöka natursköna Falsterbo som ligger cirka 57 minuter från Malmö med buss. Lund är en annan stad som ligger i närheten. Det är en känd universitetsstad där historia och innovation möter varandra. Det finns allt från fina byggnader att titta på till andra roliga aktiviteter.